Rento-retriitti

Haluatko viettää pitkän, rentouttavan viikonlopun upean saaristoluonnon ja vanhojen, kauniiden rakennusten keskellä mukavassa seurassa? Heinäkuussa alussa – juuri kun Suomen luonto on kauneimmillaan – järjestää Out of Control Kustavin Itätalossa Rento-retriitin.

Retriitin teema on rentoutumisen lisäksi yhteys luontoon ja omaan kehoon. Mutta ennen kaikkea otetaan rennosti. Syödään hyvin, tutustutaan toisiimme, tehdään ja vastaanotetaan erilaisia hoitoja. Ollaan paljain jaloin ja loikoillaan kalliolla! Jos sataa, lymytään vanhan talon uumenissa kakluunin lämmössä. Samotaan suojellussa ikimetsässä. Uidaan ja saunotaan, tehdään yhdessä ruokaa (huom. vapaaehtoista!) ja kerätään villiyrttejä. Lauletaan nuotiolla ja tanssitaan iltaisin tallin ylisillä.

Oletko joskus miettinyt omaatko piileviä parantajankykyjä? Vai teetkö jo hoitoja ja olet utelias oppimaan uusia metodeja? Rento-retriitin aikana opit kaksi Access Consciousness -kehonhoitometodia joista toinen parantaa yhteyttämme luontoon ja toinen tekee meistä entistä kauniimpia. Varaamme aikaa näiden harjoittelulle. Saat myös vastaanottaa kaksi vapaavalintaista hoitoa, tarjolla ainakin perinteistä suomalaista kuppausta ja Access Bars -hoitoja, valikoimaa päivitetään tälle sivulle tarpeen mukaan.

Kurssipaikkana on Kustavin kuulu Itätalo jonka historia ulottuu aina 600-luvulle. Tuolloin Kaurissalo sijaitsi tärkeiden merireittien risteyskohdassaja Itätalo oli alueen kaupankäynnin ja merenkulun keskus. Tila on vaiheikkaan historiansa varrella kuulunut muun muassa Turun piispanistuimelle kuululle Flemingin suvulle. Tutustu myös talon historiaan.

Tilan pihapiiri muodostuu useista rakennuksista joista vanhin on 1600-luvulta. Nautimme ateriat nykyisessä päärakennuksessa, yövymme aitoissa ja tanssimme iltaisin tallin ylisillä. Tila rajauttuu yli 20 hehtaarin kokoiseen Luonnonperintösäätiön hallinnoimaan luonnonsuojelualueeseen jonka erikoisuuksia ovat mm. ”jättiläishaavat, kilpikaarnamännyt ja suuret, vanhat koivut” ks. lisää: luonnonperintosaatio.fi/suojelualueet/varsinais-suomi/topenginleija. Merenrantaan on 800 metrin matka ja heti rannasta aukeaa ulkosaaristo kallioluotoineen.

Rento-retriitin ohjaa Johanna Hyrkäs. Johanna on kuvataiteilija, tanssija ja sertifioitu Access Consciousness Bars ja Body -fasilitaattori CFMW. Vieraista pitävät huolta myös kuppaaja Tiina Wirta ja Bars-hoitajat Laura Andersson ja Veera Markkanen. Kokkaamisesta on päävastuullisena ihana Katrin Koit.

Retriitti alkaa torstai-iltana ja päätty sunnuntaina iltapäivällä. Sen Early Bird -hinta kesäkuun alkuun saakka on 400 € (sis. ALV) ja 3.6. alkaen 460 € (sis. ALV). Hinta sisältää ohjelman, kurssitukset ja hoidot sekä majoituksen retkipedillä aitassa täysihoidolla (kasvisruoka). Tarjolla myös tasokkaampaa majoitusta, kysy lisää!

Haluatko mukaan? Voit ilmoittautua osoitteeseen johanna@outofcontrol.fi. Varmistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 50 € tilille 109650-228470 Hyrkäs Johanna. Jos haluat Early Bird -alennuksen, tulee koko kurssimaksun olla maksettu 3.6. mennessä. TERVETULOA!